In ceea ce priveste caracteristicile, motofierastraul Heinner GCS45M este potrivit pentru gospodariile individuale datorita dimensiunii motorului de 45 cc. De asemenea, nu veti fi conditionati de alimentarea la curent electric, deoarece este un motofierastrau pe benzina, cu un motor in doi timpi si o capacitate a rezervorului de 550 ml, iar a rezervorului de ulei de 280 ml. Cu o putere de rotatie maxima de 10000 rpm, va fi perfect pentru a taia usor orice tip de lemn. De asemenea, pentru a porni aparatul beneficiati de tehnologia Easy Start ce va asigura o pornire rapida si o functionare neintrerupta a motorului pentru cele mai bune rezultate. Lungimea lamei este de 45.5 cm, deci va fi numai buna pentru utilizarea casnica, indiferent de ce activitate vorbim, activitate in domeniul toaletarii copacilor sau pregatirii lemnelor pentru iarna.Heinner-GCS45M.

Acest model este o unealta ideala pentru taierea lemnelor de foc, intretinerea si toaletarea copacilor, oferind si caracteristici pentru siguranta. Vorbim astfel de opritorul cu gheare si de aparatoare. Dupa ce l-ati folosit, este absolut necesar sa il curatati, sa il intretineti conform manualului si specificatiilor pe care acesta le precizeaza, astfel il veti putea folosi o perioada mai mare de timp, beneficiind de aceleasi calitati ca si cum ar fi un produs nou.

Daca doriti sa fiti propriul mester si sa nu mai apelati la alte persoane pentru a va aranja curtea si a va pregatiti lemnele pentru iarna, atunci achizitionati un motofierastrau precum cel de la Heinner, modelul GCS45M. Cu puterea sa de 2.4 CP, va fi unealta perfecta pentru gospodaria fiecaruia. Pretul este unul foarte bun, pe care cu siguranta vi-l puteti permite, mai ales ca in timp veti amortiza investitia.