Motofierastrau cu lant (drujba) MAKITA EA3201S35B este echipat cu un motor in 2 timpi, cu un concept nou Makita, de 1.9 CP si o capacitate cilindrica de 32 cmc avand o reducere a emisiilor de noxe si un consum de conbustibil evident mai mic. Aceasta drujba are o pornire lina fiind dotata cu un demaror asistat cu arc, tehnologie pornit-oprit-soc Touch&Stop, controlul electronic al aprinderii care ajuta motofierastraul sa fie usor de operat. Echipare Easy Start reduce efortul la pornire.

MAKITA EA3201S35B este echipata cu pompa de ulei cu debit reglabil, economisind astfel uleiul de lant atunci cand se efectueaza taieri in lemn verde. Lama de ghidaj la motofierastrau se realizeaza prin intermediul a doua bolturi si prin sistemul TLC. Aspiratia aerului la modelul de motofierastrau EA3201S35B se face printr-un filtru de aer deosebit de eficient si a carui montare/demontare se realizeaza fara scule aditionale. Acest filtru se inlocuieste de cate ori este necesar, costurile de inlocuire fiind foarte mici. Raportul greutate-putere este excelent, acest motofierastrau avand o greutate de numai 4.2 kg.

Motofierastraul de la Makita are un carburator inovat, cu amortizare impotriva vibratiilor care ajuta sa nu existe fluctuatii de putere in timpul functionarii in turatii maxime. Aceasta drujba are o lungime de taiere de 35 cm, lantul fiind dotat si cu zale anti-recul ceea ce il face extrem de potrivit pentru dulgherie, gradinarit, si ocazional si taierea lemnelor de foc, fiind recomandat pentru utilizare casnica.