Fiind unul din cele mai performante motocultoare din gama sa, motocultorul Loncin LC1200 este exact utilajul de care ai nevoie in munca ta! Daca esti in cautarea unui motocultor care poate inlocui o echipa intreaga de 5 oameni cu pluguri care ara terenul tau, avand forta si dibacia acestora adunata la un loc, tocmai l-ai gasit!

Acest motocultor este dotat cu motor Loncin de 8 CP, cu o capacitate cilindrica de 252 cmc. El functioneaza pe 1 cilindru OHV si are sistem de aprindere electronic, cu pornire prin demaror . Turatia motorului este de 3600 rpm.

Combustibilul de care ai nevoie pentru alimentare este benzina fara plumb, iar motocultorul este dotat cu filtru de aer umed cu filtru sarma. Rezervorul sau are o capacitate de 3,6 L, iar consumul mediu este de 0,45 L/h. In aceste conditii, credem ca poti ara un teren de suprafata medie si sa faci o singura data plinul rezervorului!

Transmisia se face pe baza de ambreiaj cu 5 discuri de frictiune, intre motor si cutia de viteze. Sistemul de transmisie este protejat de o carcarsa cu fonta. In plus, acest utilaj este dotat cu priza de putere si sistem de transmisie in baie de ulei.

Este foarte usor de controlat, in ciuda aparentelor sale: o greutate bruta de 100 kg. Are maner reglabil pe inaltime si lateral si roata frontala pentru transport . Chiar daca esti neexperimentat in manevrarea motocultoarelor, acesta are un sistem de manevrare care vine in ajutorul tau. Fiecarei parti i se poate monta o extensie cu 4 cutite, iar frezele sunt, de asemenea, detasabile.