Proiectat in Marea Britanie si fabricat in cele mai performante fabrici din Asia la cele mai inalte standarde de calitate, motocultorul PT-750A este cea mai buna alegere pe care o poti face la momentul actual. Iata de ce.

Imbunatatiri care intrec orice asteptari

Spre deosebire de alte motocultoare din gama lui, i-au fost aduse o serie de imbunatatiri care iti aduc performante inalte in orice activitate agricola. Spre exemplu, cutia de viteze are 6 trepte cu mod de operare atat usor cat si greu, in functie de preferinte dar si de complexitatea lucrarii pe care o executi.

Design-ul nou al schimbatorului de viteze presupune 2 parti separate si un design optimizat al lungimii. A fost adusa o pozitie de control cu un design imbunatatit, pentru a nu permite schimbarea gresita a vitezelor.

In cazul in care nivelul de ulei scade, motocultorul activeaza un sistem de avertizare care iti aduce la cunostinta acest lucru. Roata frontala este din cauciuc dens, iar celelalte roti de cauciuc sunt tip balon, pentru a asigura o deplasare lina a utilajului.