Motocultorul AgroPro HS1000B beneficiază de o transmisie profesională cu pinioane și ambreiaj cu discuri în baie de ulei.

Acest ansamblu mecanic este montat într-o carcasă solidă din fontă, toate acestea asigură o rezistență foarte mare, cu costuri de întreținere minime. Transformați-vă motocultorul într-un utilaj universal prin existența prizei de putere la care puteți atașa diverse accesorii ca: cositoare, pompe de apă, pompe de presiune și multe alte accesorii ce necesită cuplarea la priză de putere.Prin existența senzorului de ulei, chiar nu mai trebuie să vă faceți griji dacă uitați să adăugați ulei sau nivelul acestuia este insuficient. AgroPro HS1000B odată ce a sesizat că nu are ulei, se va opri automat, astfel veți fi ferit de orice risc de avarie al motocultorului.

Este foarte ușor și plăcut să lucrați cu acest motocultor. Manetele sunt durabile, fiind metalice, iar mânerele sunt comfortabile la utilizare pe termen lung, sunt din cauciuc moale și reduc nivelul vibrațiilor resimțite.Datorită ghidonului reglabil pe înălțime și lateral, motocultorul AgroPro HS1000B poate lucra pe absolut orice tip de teren, indiferent de denivelările solului. Motocultorul AgroPro HS1100B vine dotată cu o cutie de scule practica ce vă permite depozitarea sculelor necesare lucrului și accesul la acestea imediat.